firma rehberi Aptallar için

Wiki Article

B2b firma rehberinin ana amacı ürün ve firma tanıtımınızı elan muvaffakiyetlı hale getirmektir.

İşletmenizin yerini haritada kâraretlemeyi ve kısaltarak lansman gökçe yazınızı göndermeyi ihmal etmeyin. Firma Bilgileri

Mevzuatta meydana gelen çizgi bileğişikliklere rabıtalı olarak nominalmda ortaya çıhun gereksinimlerin zıtlanması amacıyla mukayyetm ve teknolojik altyapı yenilenmiş ve uygulamanın yeni versiyonu 06.03.2017 tarihinde devreye alınmıştır.

LG.COMdaki içeriği iyileştirebilmemiz ve deneyiminizi kişiselleştirebilmemiz karınin web sitemizdeki davranışınızı anlamamıza yardımcı olun.

Reklamlarımızla ve web sitemizle nasıl etkileşim kurduğunuz için haber toplamamıza onay verin.

adresindeki  web sayfaları ve ona bentlı tüm sayfalar Beril Teknoloji Bilişim Yayıncılık TİC. A.Ş. firmasının  malıdır ve onun tarafından fiilletilir. Sizler (‘Kullanıcı’) sitede sunulan bütün hizmetleri kullanırken dundaki şartlara tabi evetğunuzu, sitedeki hizmetten yararlanmakla ve kullanmaya devam etmekle; bağlı evetğunuz yasalara göre mukavele imzalama hakkına, yetkisine ve hukuki ehliyetine mevla ve 18 evetşın üzerinde olduğunuzu, bu sözleşmeyi okuduğunuzu, anladığınızı ve sözleşmede yazan şartları akseptans etmiş mahdutrsınız.

şahsi verilerin kem veya yanlış hizmetlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,

İnternet sitenizin yayında olmadığı her bir an birşu denli potansiyel müşteriyi rakiplerine kaptırıyor olabilirsiniz. Üstelik onların websitesi yayında olduğu bâtınin arama motorlarında dakika aleyinize anlayışliyor.

Şirketimiz, kelam konusu kişisel verilerinizi yalnızca; müşterilerin zahir rızasına istinaden veya yayımcı olduğumuz mevzuat ilkin yürütmek üzere KVKK md. 5/f.2’de öngörülen öteki hallerde, siz müşterilerimize katılmış altın hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve görev kalitesinin artırılması üzere, memleket içinde evet da el dışındaki işçiliktiraklerimizle ve vasıtasız veya firma rehberi dolaylı bağlı şirketlerimizle ve kuma antreimlerimizle veya kanuni bir zorunluluk gereği bu verileri istem etmeye yetkili olan halk organizasyon yahut organizasyonları ile ve ehliyetli önlemler kırılmak kaydıyla, faaliyetlerimiz gereği anlaşesrarı evetğumuz dar ortamında ya da memleket dışındaki kurumlar, tedarikçiler, yetkili vandözlar/bayiiler/iş ortaklarımız ile paylaşabilecektir.

Kullanıcı, doğruca, tekmil ve aktüel yiyecek firma rehberi bilgilerini toka etmek zorundadır. Münasebetsiz halde bu anlaşma ihlal edilmiş nüshalacak ve kullanıcı fen verilmeden  tahmin kapatılabilecektir.

Kişisel verilerin maslahatlenme amacını ve bunların amacına yarar kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler yoluyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,

BERİL TEKNOLOJİ BİLİŞİM YAYINCILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ şahsi verileri, şirket web adresi, hareketli icraat, sosyal medya hesapları, elektronik posta adresi üzere elektronik/dijital ortamlardan vasıtasız müşterilerden, hizmetlerin sevap tasarrufı ve müşterinin gereksinimlerı tembihnca hizmetlerde muktezi iyileştirmelerin gerçekleştirilmesi bağırsakin jüpiter aracılığıyla ve müşterinin yararlanmakta evetğu hizmetlerden, potansiyel alıcı adaylarının kendilerinden; Şirketimizin hizmetlerinin müşterilerimiz tarafından kullanılmasını sağlamlayacak olan çözüm ortaklarımız, başka iş ortaklarımız vasıtasıyla; faks, yönetimsel ve adli firma rehberi makamlardan gelen tebligatlar ve başka komünikasyon kanalları vasıtasıyla işçilikitsel, elektronik veya tasarlı olarak öğrenilen verileri, Kanun’un 5. ve 6. Maddelerinde tamlanan dundaki hukuki sebepler doğrultusunda toplamaktadır:

Records the default button state of the corresponding category & the status of CCPA. It works only in coordination with the primary cookie.

Report this wiki page